Επιλεγμένα

Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος (ESA): Λίγο πριν την συνάντηση των αρμόδιων για το διάστημα υπουργών των κρατών της Ευρώπης

Από στις 25 Αυγούστου 2019

Η ESA (η Ευρωπαϊκή Υπηρεσία Διαστήματος) είναι η μόνο διαστημική υπηρεσία στον κόσμο που καλύπτει το όλο εύρος των διαστημικών δραστηριοτήτων. Εξερευνούμε το Ηλιακό μας Σύστημα και ξεκλειδώνουμε τα μυστικά του Σύμπαντος. Παρακολουθούμε το διάστημα και προστατεύουμε το πλανητικό μας περιβάλλον. Κάνουμε το διάστημα προσβάσιμο και αναπτύσσουμε τις τεχνολογίες για το μέλλον, καθώς επίσης χρησιμοποιούμε το διάστημα επ’ ωφελεία των πολιτών και για να αντιμετωπίσουν τις μελλοντικές προκλήσεις στη Γη.

Το Νοέμβριο του 2019, οι Ευρωπαίοι υπουργοί που είναι επιφορτισμένοι με τις διαστημικές δραστηριότητες θα συγκεντρωθούν στην συνδιάσκεψη Space19+ στη Σεβίλλη, στην Ισπανία, για να αποφασίσουν το όραμα της ESA για το μέλλον της Ευρώπης στο διάστημα. Η Space19+ θα είναι μια ευκαιρία για να κατευθύνει τις «επόμενης γενιάς» φιλοδοξίες της Ευρώπης στο διάστημα και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει όχι μόνο ο Ευρωπαϊκός διαστημικός τομέας αλλά και η Ευρωπαϊκή κοινωνίας ως όλο.

Πηγή: ESA

Egno Editorial

Το Editorial Team του egno. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας.